Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vi hjælper dig med vikar til lagerarbejde

​Hos NORSTAFF står vi altid parate med masser af arbejdssomme hænder, der er klar til at tage fat, hvis I har brug for en vikar til jeres lagerfirma.

​

De fleste virksomheder, der omfatter lagerarbejde, har typisk varierende mængder af arbejdsbelastning på lageret, hvorfor det kan være nødvendigt med en fleksibel arbejdsstyrke,

​

Vikar til lagerarbejde nĂĄr som helst

​Derfor kan du altid regne med os, når du har brug for en eller flere til at afhjælpe dig og din virksomhed med jeres lagerarbejde. Det kan være, I modtager en uventet eller usædvanlig leverance, måske I i en periode har ekstraordinært travlt, eller måske er jeres fastansatte lagermedarbejdere på ferie. Her kan vi med kort varsel levere frisk arbejdskraft til jeres dør, sådan I kan håndtere enhver opgave.

​

Kontakt os nĂĄr I har brug for en lagervikar

​Hvis I har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en vikar til lagerarbejde og efterfølgende sammensætte en fleksibel løsning, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 90 90 70.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk