Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Faggrupper hos Norstaff

Hos Norstaff kan du blandt andet finde bygge- og anl√¶gsfolk, lagerarbejdere, p√¶dagoger, skolel√¶rere, sosu-hj√¶lpere, sosu-assistenter, handicaphj√¶lpere, elektrikere, t√łmrere og mange andre fagfolk.

Vi kan st√• inde for hver eneste vikar vi ans√¶tter, hvorfor vi med stolthed og gl√¶de sender dem ud til store og sm√• virksomheder i hele landet, eksempelvis i K√łbenhavn, Hiller√łd eller Roskilde.

Vi opererer inden for f√łlgende faggrupper og/eller kompetenceomr√•der:

‚Äč

Social og sundhed

Vi har erfaring inden for stort set alle opgaver inden for det sociale- og sundhedsmæssige område. Vores pædagogiske vikarservice dækker en lang række forskellige fagområder, blandt andet handicaphjælpere, SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter, pædagoger, pædagogmedhjælpere, socialpædagoger, folkeskolelærere og vågevagter. Læs mere her.

Lager og handel
Har du brug for ekstra h√¶nder til lagerarbejde? Vi kan med kort varsel levere frisk arbejdskraft til jeres d√łr, s√• I kan h√•ndtere enhver opgave. L√¶s mere her.

Bygge og anlæg
Mangler du en murerarbejdsmand, eller bare nogle velvillige medarbejdere til at tage fat? Vi er leveringsdygtige i kompetente, faguddannede murere, t√łmrere, elektrikere, kranf√łrere, anhuggere og meget andet. L√¶s mere her.

‚Äč

Stage hands og riggere

‚ÄčNorstaff har besk√¶ftiget sig med at levere arbejdskraft til events inden for koncert, musik, teater i flere √•rtier. Vi kan ogs√• fungere som sparringspartnere i hele opgavefasen. L√¶s mere her.

‚Äč

Kontakt os i dag hvis I har brug for en dygtig vikar

Hvis I har lyst til at h√łre mere om, hvordan vi kan hj√¶lpe jer med en vikar, og efterf√łlgende sammens√¶tte en fleksibel l√łsning tilpasset jeres behov, er I velkommen til at kontakte os p√• telefon 70 90 90 70.

√ėnsker du at blive vikar hos os? Ans√łg her.

Kontakt os for et gratis tilbud‚Äč

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone på en byggeplads og leder efter job, så kontakt os på sos@norstaff.dk. Vi er ALTID på udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU s√•dan √©n? Vi s√łger uddannede p√¶dagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er besk√¶ftigede indenfor autisme- og hjemeskadeomr√•det.
Læs mere

‚ÄčINFO‚Äč

‚Äč

Norstaff ApS

CVR: ‚Äč13696837

‚ÄčADRESSE

‚Äč

Vassinger√łdvej 89 B

3540 Lynge

‚Äč

‚ÄčKONTAKT

‚Äč

Telefon: 70 90 90 70‚Äč

Email: sos@norstaff.dk