Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Have brug for handicaphjælper(e)

​Idag er samfundet med hensyn til handicaphjælp, heldigvis baseret på et tæt samspil mellem den til rådighed værende økonomi og klientens maksimale indflydelse i forhold hertil. Hensigten er at sikre at brugeren får den optimale ydelse og indflydelse.

​

Dette forhold bakkes sĂĄ professionel op af de involverede interesseorganisationer som bistĂĄr med relevant rĂĄdgivning.

​

Der erså flere ting der skal tages stilling til i forhold til valget omkring handicaphjælp: Hvem? Hor mange? Styring? Administration? og her har vi INGEN rolle at spille. Valget skal træffes af brugeren (eller evt. værgen) samt familie og pårørende.

​

NÅR valget så ER truffet, er vi klar til at være medspiller og evt. bistå med en individualiseret tilpasning, så bruger får maksimal udbytte af sine ydelser.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk