Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Operation loftsrum

Helt frisk! En Københavnsk boligforening havde aftalt med "Operation Dagsværk" at de skulle stille med 4 gymnasielever til at bære foreningens storskrald ned fra loftsrummene til en container, som sĂĄ skulle fjernes den efterfølgende morgen. 

​Da boligformanden kl 17 opdager at de kun stillede med Ă©n person, var gode rĂĄd dyre. 

​Aaaj det var de så ikke, altså dyre. Norstaff stillede med 2 mand yderligere en time efter (kl. 18) og fik ordnet opgaven på i alt ca. 4 timer.

​

Tulipansæson

Der er fuld drøn på hos blomsterhandlere, transportfirmaer og supermarkeder, når denne sæson slår til.

En af landets helt store supermarkedskæder skulle modtage et tocifret antal trailere med tulipaner i alle afskygninger henover en periode som strakte sig fra fredag eftermiddag til mandag morgen. Deres eget vante vikarbureau kunne ikke klare sådan en akut opstået opgave, så vi blev kontaktet. Vi stillede derefter med et par hold som kørte uafbrudt det meste af weekenden - opgaven løst! Centrallageret lå i Køge egnen.

Stormtelt

Nytårsdag 2015 blæste det voldsomt. Så voldsomt at et teltfirma akut måtte ringe kl 10 om morgenen og bede os om at rykke ud. Vi var fremme 1½ time efter, og fik lagt deres telt ned på yderligere 1½ time. Deres egne montører kunne først være fremme ca 4 timer senere. Vi fik ikke reddet det hele, men skaderne blev stærkt begrænsede og var til at overskue. Alle var glade.​

​

Vibratorkunde

En mindre entreprenør var brændt af, af en underleverandør, som skulle køre med en pladevibrator (en byggeri-ting) på et gulv. Han ringede til os og spurgte om vi kunne sende en mand med en pladevibrator. Jooo da, vi fik hentet en pladevibrator hos Cramo og sendt mand og redskab til Hillerød og fikset jobbet. pladevibrator_solo

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk