Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vi hjælper dig med vikar til lagerarbejde

​Hos NORSTAFF står vi altid parate med masser af arbejdssomme hænder, der er klar til at tage fat, hvis I har brug for en vikar til jeres lagerfirma.

De fleste virksomheder, der omfatter lagerarbejde, har typisk varierende mængder af arbejdsbelastning på lageret, hvorfor det kan være nødvendigt med en fleksibel arbejdsstyrke,

Vikar til lagerarbejde når som helst

​Derfor kan du altid regne med os, når du har brug for en eller flere til at afhjælpe dig og din virksomhed med jeres lagerarbejde. Det kan være, I modtager en uventet eller usædvanlig leverance, måske I i en periode har ekstraordinært travlt, eller måske er jeres fastansatte lagermedarbejdere på ferie. Her kan vi med kort varsel levere frisk arbejdskraft til jeres dør, sådan I kan håndtere enhver opgave.

Kontakt os når I har brug for en lagervikar

​Hvis I har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en vikar til lagerarbejde og efterfølgende sammensætte en fleksibel løsning, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 90 90 70.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone på en byggeplads og leder efter job, så kontakt os på sos@norstaff.dk. Vi er ALTID på udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​KONTAKT

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk