Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Få en vikar til SOSU-, pædagog- og andre fagområder

​I daginstitutioner, boateder, skoler, plejehjem, hjerneskadecentre og andre institutioner er det vigtigt med varme hænder, der er klar til at tage fat. Hvad enten vi taler om den offentlige eller den private sektor.

​

Når der i den forbindelse er sygdom, ferie eller andet blandt personalet i jeres institution, er vi hos NORSTAFF parate til at forsyne jer med en vikarpædagog, SOSU-pædagog eller noget helt tredje.

​

Vores pædagogiske vikarservice dækker en række forskellige fagområder, der blandt andet inkluderer:

​

​

Vi har erfaring indenfor stort set alle opgaver indenfor det sociale- og sundhedsmæssige område. Lige fra at deltage i skemalagt dækning til akutte døgndækningsopgaver.

​Vi har en personalegruppe med kæmpeerfaring indenfor det socialpædagogiske område.

​

Vikar til SOSU og pædagog på fleksibel vis

Hos NORSTAFF tilbyder vi institutioner og bosteder fleksible løsninger, der garanterer jer vikarpædagoger, SOSU-pædagoger og andre varme hænder, når I har behov for dette.

​

Vores hjælp er aldrig mere end ét opkald væk (døgnvagt), og vi kan stille med arbejdskraft i løbet af yderst kort tid, sådan jeres personale-kabale altid går op i sidste ende.

​

Hvis I har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer inden for denne sektor, er I velkomne til at kontakte os pĂĄ telefon 70 90 90 70 eller pĂĄ e-mail: sos@norstaff.dk 

​

PS! Nævnte vi at vi er LANDSDÆKKENDE?

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk