Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Pædagog gruppen

​Pædagog gruppen

​Denne afdeling omhandler både pædagogmedhjælpere og pædagoger (herunder også socialpædagoger).

​

Norstaff's medarbejdere i denne gruppe arbejder populært sagt indenfor området mennesker og samfund. Med mennesker er der tale om ALLE aldersgrupper. Som vikar indenfor denne gruppe er der nogle gange tale om døgnvagter, koloniopholde og tit alt andet end 8-16 opgaver.

Autisme

​Vi har en gruppe højt kvalificerede pædagoger, der fungerer som specialister indenfor arbejdet med unge og voksne med diagnosticeret autisme (ASF).

Fælles for dem alle gælder at de til daglig er beskæftigede med netop denne klientgruppe. Et arbejdsområde der udover en solid pædagogisk værktøjsrygsæk også stiller store krav til den enkeltes empatiske forståelse og indlevelse i de mange udfordringer der er dagligdagen for både borgeren og så sandelig også for dennes familie.

autisme-haand

​Vi arbejder sammen med et konsulentfirma udilivet.dk, omkring at skabe nogle specialpædagogiske videreuddannelser.

Vore pædagoger modtager løbende info om udviklingen og viden indenfor autismeområdet. Både kliniske fakta og forskning. Nogle gange finder vi blot noget der er fagligt og smukt at dele, fx dette: Et fotografisk essay.

​

Nogle af vore andre pædagogiske opgaver ligger inden for arbejdet med mennesker, som enten har en medfødt eller en pådraget hjerneskade.brain-injury

​

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk