Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bliv handicaphjælper hos Norstaff og gør en forskel

At være handicaphjælper er nok et af de mest givende jobs inden for social og sundhed. Selve jobbet kræver ingen speciel faglig baggrund - til gengæld er der en række krav til handicaphjælperens person.

​

Det handler om personlige kvaliteter og egenskaber:

​

  • ​Empati
  • ​Tolerance
  • ​TĂĄlmodighed
  • Ă…rvĂĄgenhed

​

​Mennesker, der har brug for en handicaphjælper, har brug for omgivelser, der besidder ovenstående menneskelige kvaliteter. Til gengæld har du som handicaphjælper virkelig mulighed for at gøre en kæmpe forskel.

Norstaff kan tilbyde attraktive vikarjobs som handicaphjælper i hovedstadsområdet, for eksempel i København, Hillerød og Roskilde.

​

Støttepersoner

​Støttepersoner er i praksis det samme som handicaphjælpere, men med en fremhævning af den rehabiliterende del af handicaphjælper arbejdet. Støttepersoner arbejder ofte under supervision af ergo- og/eller fysioterapeuter, omkring detailplanlægningen af borgerens hverdag, og selve plejedelen er ofte minimalt i disse borgeres liv.

Vi har en gruppe ufaglærte støttepersoner, som især arbejder med borgere med senhjerneskader, altså hjerneskader pådraget på et senere tidspunkt i et menneskes liv. Der er ofte tale om ås tilknytning til en af disse borgere.

​

Bliv vikar hos Norstaff allerede i dag

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med din karriere, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70.

Har du brug for en handicaphjælper?

Vi er klar til at være medspiller, levere kompetent arbejdskraft med store menneskelige egenskaber, samt eventuelt bistå med en individualiseret tilpasning.

Specialiserede handicaphjælpere til hjerneskadede
Vi har blandt andet en stærk, specialiseret gruppe medarbejdere, som alle arbejder med hjerneskadede i egen bolig. En udfordrende, spændende og interessant opgave.

​

Få en dygtig handicaphjælper - måske allerede i dag!

Du kan kontakte os på telefon 70 90​ 90 70 eller e-mail sos@norstaff.dk. Så tager vi en snak om, hvordan vi finder den helt rigtige handicaphjælper til din virksomhed.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk