Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ledige stillinger / vikariater

​Go' Pædago'​

Pædagoger

Vi søger uddannede pædagoger af enhver slags - meget gerne med erfaring fra arbejde med autister, som kan indgå i et lille specialteam. Job er i ydre København. Læs vor annonce HER!

​

Vi lønner efter overenskomst eller bedre, ALDRIG lavere.

​

Du kan ansøge ved at sende din ansøgning m/CV direkte til sos@norstaff.dk, her og HUSK at skrive "Pædagog" i emnelinjen.​

​Handicaphjælpere

​Til døgndækning søger vi en række dedikerede handicaphjælpere i Kbh Syd, Vestegnen & syd for denne. Enhver handicaphjælper ved hvor både krævende, men også hvor givende jobbet er. Her er tale om job hvor hjælperen i den grad er med til at gøre en forskel.

​

Søg HER, bed at udfylde skemaet og du vil så blive kontaktet meget hurtigt!

​

Du kan også vælge at sende din ansøgning m/CV direkte til sos@norstaff.dk, her skal du huske at skrive stillingsnetegnelsen i Emnelinjen.

Teamleder-sjakbajs

​Til en kunde søger vi en frisk og mulehårdt arbejdende Teamleder, med håndværksmæssig kunne - uden at være faglært. Du skal lede et team af specialtropper indenfor bro-, bane-og vejarbejde.

Udover at lede teamet under arbejdet, skal der i forvejen hertil projekteres og planlægges (træning vil ske). 

Virksomheden stormer fremad for tiden,forBygge & Anlæg (vejbelægning), og der bliver løbet ret stærkt af ALLE. Ansøger må godt være kendt Office programmerne. Tiltrædelse ASAP. Jobsted: Farum/Allerød/Hillerød.

​

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning m/CV direkte til sos@norstaff.dk, her skal du huske at skrive "Teamleder" i emnelinjen.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Handicaphjælper
06-12-2016
En med "forskel" i sig Hvis du VIRKELIG ønsker at være med til at "gøre en forskel" (undskyld brugen af så'n en slidt kliché, ...
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor området autisme.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​36469994

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk