Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Værdier

​Vi har som virksomhed og individer nogle værdisæt, som vi gerne står frem med:

​

  • ​At vi som virksomhed lægger vægt pĂĄ humor, smil og latter og er proaktive i den henseende. Ex: Selv om regninger sjældent er til at grine af – sĂĄ er det ikke usædvanligt at vore kommer sammen med en vittighed eller do. tegning – og bare rolig, vi ER politisk korrekte.
  • Vore tryksager er i videst mulig udstrækning svanemærkede og alle produceret som CO2 neutrale. Vi tilstræber ogsĂĄ at genbrugsmaterialer og -papir indgĂĄr i vort generelle materialebrug. I den sammenhæng kan vi garantere at ALLE medarbejdere hos Norstaff er 100% biologisk nedbrydelige.
  • Min. 5% af ĂĄrets resultat doneres til sociale velgørenhedsprojekter – udvalgt af ledelse og medarbejdere i norstaff.

​Norstaff & affilierede medarbejdere

​Alle vore medarbejdere og evt. affilierede (ekstra tilkaldt eksternt personel) medarbejdere, har dansk arbejdstilladelse, cpr. nummer og skattenummer.

​

​Sikkerhed

​Vi værner om vore medarbejdere og sikrer at de til enhver arbejder under kontrollerede sikkerhedsforhold og de til opgaverne krævede fornødne redskaber, såsom overtræksdragter, arbejdshandsker, sikkerhedshjelme, sikkerhedssko, åndedrætsværn osv. Der vil også på arbejdspladsen inden opstart af større opgaver blive afhold et kort sikkerhedskursus på opgavestedet. Dette ledes af en af vore sikkerhedskonsulenter.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk