Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Sublimering

​Begrebet er egentlig opfundet af Freud og det er en voldsom psykoanalytisk forklaring der hører til. Men der hvor vi almindelige danskere kender begrebet fra er især reklamens verden. I 60erne var der nogle der fandt ud af at man i reklamerne kunne indsætte et klip af en vare der var af så kort varighed at vor bevidsthed ikke kunne nå at opfatte det. Vi snakker om millisekunder og det ene af disse klip var af en kold Coca Cola, som beskueren altså ikke registrerede dukkede op. Ikke desto mindre udviklede beskueren/publikum en nærmest sygelig trang til en kold Cola. Denne form for reklame blev efterfølgende og ret hurtigt totalt forbudt over hele verden.

​

Så vi undskylder tricket, hvis du lige nu føler en ubændig trang til at hyre en vikar fra norstaff – det ER da fantastisk som det virker.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk