Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bliv SOSU vikar hos Norstaff

Brænder du for at arbejde med mennesker inden for social og sundhed? Så bliv SOSU vikar hos Norstaff og få nye udfordringer. Vi samarbejder med virksomheder i hele landet, især i områderne omkring København, Hillerød og Roskilde.

​

Hvad laver en SOSU vikar hos Norstaff?

En SOSU-vikar kan enten være en uddannet social- og sundhedshjælper eller en social- og sundhedsassistent.

Som social- og sundhedshjælper hjælper du i hjemmet hos ældre, syge og handicappede mennesker. Du snakker med dem, får dem i tøjet og hjælper til med rengøring og vask.

En social- og sundhedsassistent er en autoriseret sundhedsperson, der udfører sygepleje, rehabiliterende og genoptrænende opgaver hos ældre, syge og handicappede mennesker.​

​

Norstaffs SOSU assistenter arbejder inden for en bred vifte af institutioner sĂĄsom plejecentre, institutioner og klinikker. Vi er ogsĂĄ at finde pĂĄ en enkelt skole og hos flere private borgere.

Norstaffs SOSU hjælpere arbejder blandt andet til i miljøer for hjerneskadede og handicappede. Vi har også enkelte kommunale opgaver, samt plejehjem.

​

Bliv SOSU vikar hos Norstaff allerede i dag

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig med et job som SOSU vikar, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: sos@norstaff.dk eller på telefon 70 90 90 70. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Find din SOSU vikar hos et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise

I daginstitutioner, bosteder, skoler, plejehjem, hjerneskadecentre og andre institutioner er det vigtigt med varme hænder, der er klar til at tage fat. Hvad enten vi taler om den offentlige eller den private sektor.

Når der i den forbindelse er sygdom, ferie eller andet blandt personalet i jeres institution, er vi hos NORSTAFF parate til at forsyne jer med en vikarpædagog, SOSU-pædagog eller noget helt tredje.

Få en kompetent vikar til SOSU-, pædagog- og andre fagområderVores pædagogiske vikarservice dækker en række forskellige fagområder, der blandt andet inkluderer:

​

  • ​Handicaphjælpere
  • ​SOSU-hjælpere
  • ​SOSU-assistenter
  • ​Pædagog gruppen
  • ​Folkeskolelærere
  • ​VĂĄgevagter

​

​Som SOSU vikarbureau kan vi løse stort set alle opgaver inden for det sociale- og sundhedsmæssige område - lige fra at deltage i skemalagt dækning til akutte døgndækningsopgaver.

​

FĂĄ en dygtig SOSU vikar - mĂĄske allerede i dag!

Du kan kontakte os på telefon 70 90​ 90 70 eller sende en e-mail til sos@norstaff.dk. Så tager vi en snak om, hvordan vi finder den helt rigtige SOSU-vikar til din virksomhed.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk