Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vikar vs. fastansat

​Hvis man kigger på tallene omkring at have en fastansat medarbejder eller en vikar i positionen, vil de fleste virksomheder måske blive en kende overrasket over resultatet.

​

Det er nemlig sådan at en vikar kun er mellem 20-25% dyrere pr time end en fastansat. Så hvis en stilling ikke er 100% effektiv, er en nærliggende og lige til foden løsning - en vikar.

​

Et groft eksempel er:

​Har du behov for en medarbejder fx til 31 timer om ugen så er en vikar mere økonomisk end en fastansat - og så er udgiften total nagelfast og er der en måned hvor du kun har forbrugt 21 timer/uge - ja, så har du den måned sparet 6.000,-.

​

​Virksomheder der er sårbare overfor sygdom, eller har svingende efterspørgsel er blandt vore faste kunder. Disse virksomheder er typisk at finde indenfor Internethandel, Lager, Byggeri & Anlæg, Institutioner, Transport - for bare at nævne nogle.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk