Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Få en vikar til SOSU-, pædagog- og andre fagområder

​I daginstitutioner, boateder, skoler, plejehjem, hjerneskadecentre og andre institutioner er det vigtigt med varme hænder, der er klar til at tage fat. Hvad enten vi taler om den offentlige eller den private sektor.

Når der i den forbindelse er sygdom, ferie eller andet blandt personalet i jeres institution, er vi hos NORSTAFF parate til at forsyne jer med en vikarpædagog, SOSU-pædagog eller noget helt tredje.

Vores pædagogiske vikarservice dækker en række forskellige fagområder, der blandt andet inkluderer:

Vi har erfaring indenfor stort set alle opgaver indenfor det sociale- og sundhedsmæssige område. Lige fra at deltage i skemalagt dækning til akutte døgndækningsopgaver.

​Vi har en personalegruppe med kæmpeerfaring indenfor det socialpædagogiske område.

Vikar til SOSU og pædagog på fleksibel vis

Hos NORSTAFF tilbyder vi institutioner og bosteder fleksible løsninger, der garanterer jer vikarpædagoger, SOSU-pædagoger og andre varme hænder, når I har behov for dette.

Vores hjælp er aldrig mere end ét opkald væk (døgnvagt), og vi kan stille med arbejdskraft i løbet af yderst kort tid, sådan jeres personale-kabale altid går op i sidste ende.

Hvis I har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer inden for denne sektor, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 90 90 70 eller på e-mail: sos@norstaff.dk 

PS! Nævnte vi at vi er LANDSDÆKKENDE?

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone på en byggeplads og leder efter job, så kontakt os på sos@norstaff.dk. Vi er ALTID på udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor området autisme.
Læs mere

​INFO​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​KONTAKT

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk