Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Søg vikar hos Norstaff - og find det helt rigtige match

Står din virksomhed og mangler dygtige medarbejdere til et kortere eller længere vikariat? Hos Norstaff vil vi gøre alt for at finde den helt rigtige vikar til dig. Vores vikarer opererer blandt andet i områderne omkring København, Hillerød og Roskilde, men vi er leveringsdygtige i kvalificeret arbejdskraft til virksomheder over hele landet.

Vi kan blandt andet tilbyde arbejdskraft inden for følgende kompetenceområder:

​

  • ​Social & Sundhed
  • ​Lager & Handel
  • ​​Bygge & Anlæg
  • ​​Stage Hands & Riggere

Gennem ĂĄrtier har NORSTAFF opnĂĄet uvurderlig erfaring inden for rekruttering og vikarservice/-bemanding og matchet virksomheder over hele landet med tusindvis af kvalificerede medarbejdere.

​

Få din næste vikar allerede i dag

Har du specielle ønsker og behov til din næste vikar? Lad os hjælpe dig. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi som professionelt og erfarent vikarbureau kan hjælpe dig, er du velkommen til at sende os en e-mail til sos@norstaff.dk eller ringe på telefon 70 90 90 70.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone pĂĄ en byggeplads og leder efter job, sĂĄ kontakt os pĂĄ sos@norstaff.dk. Vi er ALTID pĂĄ udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

​

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​

​KONTAKT

​

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk