Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Uddannelse

​Når du har arbejdet for norstaff i en prøveperiode (individuel, men typisk 14 dage), opstarter vi en uddannelseskonto/-pulje til dig.

Denne konto vil der for HVER arbejdstime du er på arbejde for norstaff, blive afsat et beløb på 0,6 kr. Vi skriver det på den måde fordi det ligesom lyder af mere end 60 øre.

Dette beløb vil du kunne anvende til arbejdsmarkeds relevante kurser som fx AMU kurser. Et sådant kursus koster dig ca 110-125 kr. pr. dag, hvorunder du endda vil kunne oppebære dagpenge. Så i løbet af året vil du formentlig kunne opspare til noget der ligner 4-7 dages kursus.

Og det stopper ikke her, for hvis du tager os med på råd omkring hvilke kurser du kunne tænke dig at tage, så er vi klar til at DOBLE op på din uddannelsespulje.

Vi vil på denne måde være med til at bakke dig op omkring din faglighed og individuelle kompetencer - til alles (men især din) fordel.

Kontakt os for et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Håndmænd /Arbejdsmænd til byggeriet
03-10-2017
Hvis du kender til takt & tone på en byggeplads og leder efter job, så kontakt os på sos@norstaff.dk. Vi er ALTID på udkig efter gode byggerifolk!
Læs mere
Go' Pædago'
06-12-2016
Er DU sådan én? Vi søger uddannede pædagoger til vort team af vikarer, som hovedsageligt er beskæftigede indenfor autisme- og hjemeskadeområdet.
Læs mere

​INFO​

Norstaff ApS

CVR: ​13696837

​ADRESSE

Vassingerødvej 89 B

3540 Lynge

​KONTAKT

Telefon: 70 90 90 70​

Email: sos@norstaff.dk